10 ileti dizisinden 1. ŞEHİTKAMİL’DE

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın öncülüğünde başlatılan özel turnuvada çeyrek final heyecanı yaşanacak. Futbolseverler, 17 Ağustos 2024 Cumartesi günü yapılacak maçlarla nefes kesen bir futbol şölenine tanıklık edecekler.

Spor - 10 ay önce

ŞEHİTKAMİL’DE KÖY TURNUVALARI’NDA ÇEYREK FİNAL HEYECANI YAŞANACAK

 

-KIRAN KIRANA MÜCADELELER DEVAM EDİYOR

 

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın öncülüğünde başlatılan özel turnuvada çeyrek final heyecanı yaşanacak. Futbolseverler, 17 Ağustos 2024 Cumartesi günü yapılacak maçlarla nefes kesen bir futbol şölenine tanıklık edecekler.

 

Şehitkamil Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenen ve büyük bir coşkuyla devam eden Köy Turnuvaları, futbolseverleri heyecan dolu anlarla buluşturmaya devam ediyor. Köyler arasındaki dayanışma ve dostluğu pekiştirmenin hedeflendiği organizasyon, aynı zamanda spora olan ilgiyi de artırıyor.

 

GRUPLAR TAMAMLANDI, SIRA ÇEYREK FİNALDE

Grup maçlarının tamamlanmasıyla birlikte turnuvada çeyrek finale yükselen takımlar belli oldu. Karahöyük, Bağbaşı, Aktoprak, Beylerbeyi, Atabek, Dülük, Çaykuyu ve İncesu köylerinin takımları, gruplarındaki zorlu mücadeleleri geçerek çeyrek finale yükselme başarısı gösterdiler. Turnuvanın bu aşamasında takımlar arasındaki rekabetin, izleyenlere unutulmaz anlar yaşatacağı bekleniyor.

 

MAÇLAR, ŞEHİTKAMİL İLÇE STADYUMU’NDA OYNANACAK

Turnuvanın çeyrek final karşılaşmaları, Şehitkamil Belediyesi İlçe Stadyumu’nda gerçekleştirilecek. 17 Ağustos 2024 Cumartesi günü yapılacak maçlar, futbolseverler tarafından büyük bir merak ve heyecanla bekleniyor. Saat 16.30’da Karahöyük ve Bağbaşı karşı karşıya gelecek. İki köy takımı da gruplarından başarıyla çıkmış olmanın gururunu taşıyor ve yarı finale çıkmak için kıyasıya bir mücadeleye hazırlanıyorlar. Saat 18.00’de Aktoprak ve Beylerbeyi takımları sahaya çıkacak. Bu karşılaşma, iki takımın da güçlü savunma ve hücum stratejileri ile dikkat çektiği bir mücadele olacak. Saat 19.30’da Atabek ve Dülük takımları kozlarını paylaşacak. İki takım da gruplarındaki maçları farklı galibiyetlerle tamamlayarak çeyrek finale yükseldi ve yarı final biletini kapmak için sahada ellerinden geleni yapacaklar. Saat 21.00’de ise günün son maçında Çaykuyu ve İncesu karşılaşacak. Bu mücadelede, iki takım da son düdüğe kadar pes etmeyen yapılarıyla biliniyor ve bu karşılaşmanın oldukça çekişmeli geçmesi bekleniyor. Turnuvanın çeyrek final maçlarının ardından, kazanan takımlar yarı finalde karşı karşıya gelecek. Yarı finaldeki eşleşmeler, çeyrek final maçlarının ardından belli olacak ve turnuvanın şampiyonu, büyük bir coşku ile taçlandırılacak.

 

Haftanın Öne Çıkanları

Enerjisa Dağıtım Şirketleri Yaz Staj Programı SPARK ile Gençlerin Kariyer Yolculuğunu Destekliyor

2024-08-06 12:00 - Gündem

HEMŞEHRİ DERNEKLERİ FESTİVALİNDE HASAN ÇOBAN İLE MUSABEYLİ COŞKUSU

2024-08-06 16:01 - Kültür Sanat

BAŞKAN FATMA ŞAHİN

2024-08-06 16:02 - Gündem

ÇOCUKLARDA İLK 3 YAŞA DİKKAT !

2024-08-06 16:03 - Gündem

TURİSTİK TATVAN TRENİ YOLA ÇIKTI

2024-08-06 16:05 - Gündem

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ’NİN FİDELERİ KURUTMALIK OLUYOR

2024-08-06 16:06 - Gündem

“AGRO PARK” İLE TARIM EĞİTİMİNDE YENİ BİR DÖNEM BAŞLADI

2024-08-06 16:09 - Kültür Sanat

ANKA HASTANESİ

2024-08-06 16:12 - Spor

DEVA’DA GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

2024-08-08 14:23 - Siyaset

BAŞKAN YILMAZ’DAN

2024-08-08 14:30 - Siyaset

İlgili Haberler

ŞEHİTKAMİL’DE HALTER KURSU AÇILDI

19:50 - Spor

2. BETÜL ÇOBAN VOLEYBOL TURNUVASINDA ŞAMPİYON MERİNOS SPOR OLDU

19:47 - Spor

ŞAHİNBEY ER MEYDANI’NIN ŞAMPİYONU FEYZULLAH AKTÜRK OLDU

10:47 - Spor

2. BETÜL ÇOBAN VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR.

15:33 - Spor

ŞAMPİYONLUĞA SON BİR ADIM 2-0

16:07 - Spor

Günün Manşetleri

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ’NDEN USULSÜZLÜĞE GEÇİT YOK

09:15 - Gündem

YOLLAR YENİ BİR GÖRÜNÜM KAZANDI

15:49 - Gündem

BAŞKAN TAHMAZOĞLU’NDAN KONUT MÜJDESİ

15:47 - Gündem

ŞEHİTKAMİL YAZ SPOR AKADEMİSİ BAŞLIYOR

15:45 - Eğitim

BAŞKAN YILMAZ’DAN

15:43 - Gündem