ŞEHİTKAMİL BELEDİYESPOR, ZİRVE YARIŞINI SÜRDÜRÜYOR

KIRMIZI SİYAHLILAR, 3 PUANI HANESİNE YAZDIRDI YILMAZ VE İNAN’DAN ŞEHİTKAMİL’E TAM DESTEK KARAKUZULU: “MÜCADELEYİ ELDEN BIRAKMADIK”

Spor - 1 yıl önce

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESPOR, ZİRVE YARIŞINI SÜRDÜRÜYOR

KIRMIZI SİYAHLILAR, 3 PUANI HANESİNE YAZDIRDI

YILMAZ VE İNAN’DAN ŞEHİTKAMİL’E TAM DESTEK

KARAKUZULU: “MÜCADELEYİ ELDEN BIRAKMADIK”

Gaziantep Şehitkâmil Belediyespor Bölgesel Amatör Ligi 10 haftasında sahasında Zengenspor ile karşılaştı. 90 dakika mücadeleyi elden bırakmayan kırmızı siyahlılar, sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrıldı.

 

Bölgesel Amatör Ligi 4. Grup’ta mücadele eden Gaziantep Şehitkâmil Belediyespor evinde Niğde temsilcisi Zengenspor’u konuk etti. Şehitkâmil İlçe Stadyumu’nda oynanan maçta kırmızı siyahlılar etkili bir oyun ortaya koydu.

 

ZİRVE YARIŞINI SÜRDÜRDÜ

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı. İkinci yarıda mücadeleyi artıran kırmızı siyahlılar, aradığı golü 88. dakikada buldu. Yunus Emre Yılmaz’ın attığı golle temsilcimiz sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrıldı. Bu skorla puanını 22’ye yükselten kırmızı siyahlılar, zirve yarışını sürdürerek, 3. sıradaki yerini korudu. Temsilcimiz, ligin 11. haftasında deplasmanda Reyhanlıspor’la kozlarını paylaşacak.

 

BAŞKANLARDAN TAM DESTEK

Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği Gaziantep Şehitkâmil Belediyespor-Zengenspor karşılaşmasında Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Kulüp Başkanı İrfan Karakuzulu, Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz ve Teknik Direktör Selçuk İnan da tribündeki yerini aldı. Kırmızı siyahlılara destek veren, yöneticiler karşılaşmadan mutlu bir şekilde ayrıldı.

 

1 HAFTADA 3. MAÇIMIZA ÇIKACAĞIZ

Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan İrfan Karakuzulu, takımını aldıkları galibiyetten dolayı tebrik etti. 90 dakika boyunca mücadele ettiklerini ifade eden Karakuzulu, zorlu bir fikstürden istedikleri sonuçları aldıklarını belirterek, “Son 4 günde ikinci maçımızı oynadık. 3 gün sonra da deplasmanda Reyhanlıspor’la karşılaşacağız. Futbolcularımız için zorlu bir hafta olsa da mücadeleyi elden bırakmayacağız. Deplasmanda da 3 puan için sahaya çıkacağız. Ligin ilk yarısının tamamlanmasına 4 maç kaldı. Bu maçlardan galibiyetle ayrılarak, şampiyonluk iddiamızı sürdürmek istiyoruz” dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ

2024-11-22 10:37 - Gündem

GAZİANTEP’TE YAĞMUR BEREKETİ:

2024-11-22 10:41 - Gündem

HAYATI ZORLAŞTIRAN 4 AĞRIYA DİKKAT !

2024-11-22 10:42 - Sağlık

ŞEHİTKÂMİL’DEN ULU ÇINARLARA VEFA

2024-11-22 10:46 - Gündem

Alışveriş tercihlerimizi kim yönetiyor?

2024-11-23 15:59 - Teknoloji

CHP’li Melih Meriç, Çek Yasası Mağdurlarına Dikkat Çekti:

2024-11-23 16:20 - Siyaset

ŞAHİN: “İSTİKBALİMİZİ ŞEKİLLENDİRECEK OLAN SİZLERSİNİZ”

2024-11-23 16:21 - Özel Haber

BAŞKAN YILMAZ ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ

2024-11-23 16:25 - Özel Haber

BAŞKAN TAHMAZOĞLU ÖĞRETMENLER GÜNÜ'NÜ KUTLADI

2024-11-23 16:26 - Özel Haber

GAGİAD 24 KASIM MESAJI

2024-11-23 16:27 - Özel Haber

İlgili Haberler

GAZİANTEP’İN GENÇ YILDIZLARI ÖDÜLLE TAÇLANDI

09:39 - Spor

ŞAHİNBEY AMPUTE’DEN NET SKOR 3-0

09:27 - Spor

ŞAHİNBEY AMPUTE ÇIKIŞINI SÜRDÜRÜYOR 3-0

16:27 - Spor

ŞAHİNBEY AMPUTEDEN FARKLI GALİBİYET 11-0

15:06 - Spor

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ EV SAHİPLİĞİNDE TÜRKİYE GÜREŞ ŞAMPİYONASI BAŞLADI

10:28 - Spor

Günün Manşetleri

Gaziantep PTT’de müdürler

15:32 - Gündem

“GAZİANTEP HALK KÜLTÜRÜNDE ÇEYİZ GELENEĞİ”

09:43 - Gündem

Vakkas Acar:

09:41 - Gündem

GAZİANTEP’İN GENÇ YILDIZLARI ÖDÜLLE TAÇLANDI

09:39 - Spor

BAŞKAN YILMAZ BİZZAT TESLİM ETTİ

09:36 - Gündem