YILMAZ: “ŞEHİTKAMİL’İMİZİ KADINLARIMIZLA KALKINDIRACAĞIZ”

ŞEHİTKAMİL ÜRETEN KADINLAR ÇARŞISI KAPILARINI AÇIYOR BAŞKAN YILMAZ, KADINLARA VERDİĞİ BİR SÖZÜNÜ DAHA YERİNE GETİRDİ YILMAZ: “ŞEHİTKAMİL’İMİZİ KADINLARIMIZLA KALKINDIRACAĞIZ”

Gündem - 8 saat önce

ŞEHİTKAMİL ÜRETEN KADINLAR ÇARŞISI KAPILARINI AÇIYOR

BAŞKAN YILMAZ, KADINLARA VERDİĞİ BİR SÖZÜNÜ DAHA YERİNE GETİRDİ

YILMAZ: “ŞEHİTKAMİL’İMİZİ KADINLARIMIZLA KALKINDIRACAĞIZ”

 

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın kadınların üretim sürecinde aktif rol almaları ve ekonomiye değer katmalarını sağlamak amacıyla hayata geçirdiği Üreten Kadınlar Çarşısı kapılarını açıyor. Kadınların el emeği ürünleri, bu pazarda tüketiciyle buluşturulacak.

 

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, kadınlara verdiği bir sözü daha yerine getirdi. Yılmaz, kadınların üretim potansiyelini desteklemek ve ülke ekonomisine katkıda bulunmalarını sağlamak için kurduğu Üreten Kadınlar Çarşısı 06 Eylül 2025 Cumartesi günü kapılarını açmaya hazırlanıyor.

 

ÜRETİCİDEN DOĞRUDAN TÜKETİCİYE ULAŞTIRILACAK

Emek Uzay Çatılı Pazar Yeri’nde kadın üretici ve tüketicileri bir araya getirecek proje ile el işi ürünlerden yöresel yiyeceklere, ev tekstilinden hediyelik eşyaya kadar geniş bir yelpazede üretimler yer alacak. Kadınlar, binbir emekle hazırladıkları bu ürünleri doğrudan tüketicilerle buluşturarak kendi kazançlarını elde etme fırsatı yakalayacak.

 

KADINLAR SOSYAL VE EKONOMİK HAYATA DAHA ÇOK KATKI SAĞLAYACAK

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, kadınların sosyal ve ekonomik hayat içerisinde yer almalarını önemsediklerini söyledi. Yılmaz, “Kadınlarımız yoksa, eksiğiz. Bu proje kadınlarımız için bir lütuf değil, temel haktır. Kadının olduğu her yerde düzen, disiplin, temizlik ve bereket vardır. Bizde bu doğrultuda ihtiyaç duyulan zemini oluşturmak için Üreten Kadınlar Çarşısı’nı hayata geçirdik.” dedi.

 

KADINLARI HER ZAMAN DESTEKLEYECEĞİZ

Proje sayesinde kadınların sosyal hayatta daha aktif rol üstlenmesine de imkân tanıdıklarını belirten Yılmaz, kadınların üretimdeki gücünü her zaman desteklediklerini belirterek, “Üreten Kadınlar Çarşısı ile kadınlarımızın emeğini görünür kılmayı, onlara ekonomik ve sosyal anlamda yeni kapılar açmayı hedefledik. Bu proje sadece bir satış alanı değil, aynı zamanda kadınların özgüvenini artıran, toplumsal dayanışmayı güçlendiren bir merkez olacak” diye konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

BAŞKAN TAHMAZOĞLU 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMINI KUTLADI

2025-08-30 15:26 - Gündem

TÜRK MİLLETİNİN BÜYÜK ZAFERİ

2025-08-30 15:27 - Gündem

AKSAÇLILAR ŞAHİNBEY’DE YARIŞTI

2025-09-01 10:43 - Gündem

GAZİANTEP’TE SOSYAL YARDIMLAR GREV NEDENİYLE DURDU

2025-09-01 10:44 - Gündem

Okula dönüş telaşı

2025-09-01 10:45 - Teknoloji

Öğrenme süresince görmenin etkisi yüzde 83’tür

2025-09-01 10:48 - Eğitim

Doğum Günü Hediyesi Hayat Oldu: 20 Yıllık Eşinden Böbrek Bağışı

2025-09-01 10:49 - Sağlık

BAŞ DÖNMESİ KADERİNİZ OLMASIN!

2025-09-01 11:04 - Gündem

MİMARLARIN 30 AĞUSTOS COŞKUSU

2025-09-02 10:18 - Gündem

ŞEHİTKAMİL’DEN KUSURSUZ EV SAHİPLİĞİ

2025-09-02 10:21 - Gündem

İlgili Haberler

GASTROANTEP KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

09:49 - Gündem

Veliler isyanda:

09:39 - Gündem

YILMAZ: “FESTİVAL COŞKUSUNU YAŞATMAYA DEVAM EDECEĞİZ

09:33 - Gündem

SUBOĞAZI-BİLEK YOLU YENİLENİYOR

09:22 - Gündem

ŞAHİN: O’NUN HAYATI; ZULME KARŞI DURUŞUN, SABRIN, FEDAKARLIĞIN VE İNSANLIĞA HİZMETİN EN GÜZEL ÖRNEĞİDİR

09:19 - Gündem

Günün Manşetleri

GASTROANTEP KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

09:49 - Gündem

YILMAZ: “ŞEHİTKAMİL’İMİZİ KADINLARIMIZLA KALKINDIRACAĞIZ”

09:45 - Gündem

Veliler isyanda:

09:39 - Gündem

AKILLARA DURGUNLUK VEREN SAHTEKÂRLIK

09:34 - Asayiş

YILMAZ: “FESTİVAL COŞKUSUNU YAŞATMAYA DEVAM EDECEĞİZ

09:33 - Gündem