ŞAHİNBEY ER MEYDANI’NIN ŞAMPİYONU MUSTAFA TAŞ OLDU

Şahinbey Belediyesi ve Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu’nun birlikte düzenlediği Yağlı Güreş müsabakaları kıyasıya mücadeleye sahne olurken Şahinbey Er Meydanı’nın galibi ve altın kemerin sahibi Mustafa Taş oldu.

Gündem - 3 saat önce

ŞAHİNBEY ER MEYDANI’NIN ŞAMPİYONU MUSTAFA TAŞ OLDU

 

Şahinbey Belediyesi ve Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu’nun birlikte düzenlediği Yağlı Güreş müsabakaları kıyasıya mücadeleye sahne olurken Şahinbey Er Meydanı’nın galibi ve altın kemerin sahibi Mustafa Taş oldu.

Şahinbey Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen ve 24-26 Nisan tarihlerinde Şahinbey Belediyesi Geleneksel Spor Merkezi’nde gerçekleştirilen Türkiye Yağlı Güreş Ligi’nin 1. Ayağı tamamlandı. 24 Nisan Cuma günü Mecidiye Han’dan Balıklı Parkı’na kadar süren kortej yürüyüşü ile başlayan Türkiye Yağlı Güreş müsabakaları zorlu ve kıyasıya mücadelelere sahne oldu. Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu tarafından düzenlenen CW Enerji Türkiye Yağlı Güreş Ligi'nin Şahinbey etabında başpehlivan Mustafa Taş, finalde Feyzullah Aktürk’ü yenerek şampiyon oldu. 1.500 pehlivanın katıldığı müsabakalara Gaziantepliler yoğun ilgi gösterdi.

 

TÜM GÜREŞÇİLERİ TEBRİK EDİYORUM

Güreşçileri tebrik eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, " Yağlı Güreş müsabakaları 1. ayağı sona erdi. Güreşlere 1.500 pehlivan katıldı, güzel bir katılım oldu. Güreşler bilindiği gibi lig usulü yapılıyor ve ilk ayağı da Şahinbey'de yapıldı. Çok başarılı geçti, güzel güreşler oldu. Güreşçiler çok güzel güreşler çıkardı. Centilmence mücadeleler oldu. Tüm sporcularımızı ve güreşçilerimiz tebrik ediyoruz. Organizasyon için de herkes teşekkürlerini iletti. Biz de böyle güzel bir organizasyona, ata sporuna 4'üncü kez ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gelecek yıl da yeniden tüm pehlivanlarımızı, tüm vatandaşlarımızı Şahinbey er meydanına bekliyoruz" diye konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

SAVAŞ KAMPLARINDAN 100 KIZ ÇOCUĞU KURTARDI

2026-04-22 13:30 - Gündem

ŞEHİTKAMİL’DEN 23 NİSAN'A YAKIŞAN TURNUVA

2026-04-22 14:21 - Gündem

BAŞKAN YILMAZ’DAN 23 NİSAN MESAJI

2026-04-22 14:23 - Gündem

4’ÜNCÜ OTİZM UMUT KAMPINA ÖNCÜLÜK ETTİ

2026-04-22 14:24 - Sağlık

BAŞKAN ŞAHİN, BAŞARILI SPORCULARLA BİR ARAYA GELDİ

2026-04-22 14:25 - Gündem

ŞAHİNBEY AMPUTE YARI FİNALDE 2-0

2026-04-22 16:19 - Spor

“23 Nisan bir bilinç ve sorumluluk günüdür”

2026-04-22 16:21 - Gündem

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR’DEN 23 NİSAN’DA ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERE ANLAMLI JEST!

2026-04-22 16:22 - Gündem

“BİR UMUT BİR CAN”

2026-04-24 16:02 - Gündem

PEHLİVANLAR ŞAHİNBEY’DE ER MEYDANINDA

2026-04-24 16:03 - Gündem

İlgili Haberler

ŞANLIURFA KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ DEVAM EDİYOR

12:58 - Gündem

BAŞKAN ŞAHİN, ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

10:14 - Gündem

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GEBE OKULU’NUN RESMİ AÇILIŞI YAPILDI

10:13 - Gündem

YILMAZ: “HER EVDE, HER FERDİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

18:19 - Gündem

PEHLİVANLAR ŞAHİNBEY’DE ER MEYDANINDA

16:03 - Gündem

Günün Manşetleri

ŞAHİNBEY ER MEYDANI’NIN ŞAMPİYONU MUSTAFA TAŞ OLDU

12:59 - Gündem

ŞANLIURFA KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ DEVAM EDİYOR

12:58 - Gündem

ŞAHİNBEY AMPUTE DEPLASMANDAN ZAFERLE DÖNDÜ 1-2

10:16 - Spor

ŞAHİNBEY’DE ER MEYDANINDA KIYASIYA MÜCADELE

10:15 - Spor

BAŞKAN ŞAHİN, ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

10:14 - Gündem