GAZETECİ ALİ ATALAR’IN “ANADOLU’NUN YÜZLERİ “ SERGİSİ İLGİ GÖRÜYOR.

Gazeteci Ali Atalar Anadolu’nun Yüzleri sergisi Kahraman Emmioğlu Sanat merkezinde açıldı. 25 Mayıs’a kadar açık kalacak sergide Ali Atalar koleksiyonundan seçilen Anadolu kadın ve çocuk temalarından oluşan fotoğraflar yer alıyor.

Kültür Sanat - 2 saat önce

GAZETECİ ALİ ATALAR’IN “ANADOLU’NUN YÜZLERİ “ SERGİSİ İLGİ GÖRÜYOR.

 

Gazeteci Ali Atalar Anadolu’nun Yüzleri sergisi Kahraman Emmioğlu Sanat merkezinde açıldı. 25 Mayıs’a kadar açık kalacak sergide Ali Atalar koleksiyonundan seçilen Anadolu kadın ve çocuk temalarından oluşan fotoğraflar yer alıyor.

Kahraman Emmioğlu Sanat merkezi sergi salonunda yapılan sergi açılışına Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Zehra Ünal, Kültür Sanat ve Bilim Daire Başkanı Hüseyin Ateş, Eğitim Gençlik ve Spor daire başkanı Prof. Dr. Mustafa Özdal ve kalabalık bir ziyaretçi katıldı. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan yardımcısı Zehra Ünal yaptığı açılış konuşmasında Gaziantep’i bir kültür ve sanat şehri yapma yolunda önemli adımlar attıklarını belirterek şöyle dedi “ Gaziantep’in kültür ve sanat şehri olması için elimizden gelen tüm imkânları seferber ederek hizmet etmeye çalışıyoruz. Kahraman Emmioğlu Sanat merkezimizde yıl boyu yüzlerce sergi açmaktayız. Bu buradaki sergimizde Anadolu yaşamının geçmiş dönemdeki durumuna vurgu yapan kartpostallardan oluşan bir serginin açılışındayız. Koleksiyoner Ali Atalar’a emeklerinden dolayı teşekkür ederiz. Tüm halkımızı sergiye davet ediyorum”  Açılış töreninde konuşan Koleksiyoner Ali Atalar yaptığı konuşmasında “ 1970’li yıllarda başlayan biriktirme ve koleksiyon maceramın ilk ayağı bu kartpostallardır. Kartpostal biriktirmeye başladığımda yalnızca Anadolu yaşamını anlatan kartlar topladım. Çocuklar ve kadınların ağırlıkta olduğu koleksiyonda Anadolu’nun çileli yaşamı anlatılmaktadır. Anneler günü öncesi açılmasının ayrı bir önemi de bulunmaktadır. Katkıda bulunanlara teşekkür ediyorum “dedi.

Kahraman Emmioğlu Sanat Merkezinde açılan serginin 25 Mayıs tarihine kadar ziyaretçilere açık olacağı ifade edildi.

Haftanın Öne Çıkanları

BAŞKAN TAHMAZOĞLU ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİ İLE BİRARAYA GELDİ

2026-05-03 16:38 - Gündem

ŞAHİNBEY’DEN MASA TENİSİNDE TARİHİ ZAFER

2026-05-03 16:39 - Gündem

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR’DEN KENTTE YİNE BİR İLK!

2026-05-03 16:43 - Eğitim

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR’DEN BAHAR TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2026-05-03 16:45 - Gündem

ŞAHİNBEY AMPUTE DÖRT KÖŞE 4-0

2026-05-03 16:45 - Spor

GAZİANTEP

2026-05-04 10:40 - Gündem

GAZİANTEP SON YILLARIN EN ŞİDDETLİ VE YOĞUN DOĞAL AFETLERİNDEN BİRİNİ YAŞADI

2026-05-04 10:43 - Gündem

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ EKİPLERİ TEYAKKUZDA

2026-05-04 10:44 - Gündem

“Gaziantep acilen afet bölgesi ilan edilmeli”

2026-05-04 10:47 - Gündem

Hasan Öztürkmen’den

2026-05-04 15:45 - Gündem

İlgili Haberler

GAZİANTEP’TE 3’ÜNCÜ ÇOCUK TİYATROLARI ŞENLİĞİ BAŞLIYOR

11:21 - Kültür Sanat

“USTALARA SAYGI” KONSERLERİ, FERDİ TAYFUR ŞARKILARIYLA DEVAM ETTİ

11:07 - Kültür Sanat

GAZİKÜLTÜR, HALK ŞİİRİNİN GÜÇLÜ ÇAĞRIŞIMLARINI TAŞIYAN YENİ ESERİNİ OKURLA BULUŞTURDU

10:54 - Kültür Sanat

“İSTEMEK BİR RÜYA, VAR ETMEK İSE O RÜYAYI YAŞAMA İŞLEMEKTİR”

11:36 - Kültür Sanat

ŞEHİTKAMİL 3. ÇOCUK TİYATROSU GÜNLERİ’NDE PERDE AÇILDI

10:57 - Kültür Sanat

Günün Manşetleri

ŞEHİTKAMİL’DE KÜLTÜR GEZİLERİ BAŞLIYOR

17:37 - Gündem

YILMAZ: “ÇOCUKLARIMIZIN BİLİNÇLİ BİREYLER OLARAK YETİŞMESİNİ ÖNEMSİYORUZ”

14:29 - Gündem

BAŞKAN FATMA ŞAHİN, ŞAMPİYON SPORCULARLA BİR ARAYA GELDİ

14:28 - Spor

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ’NDEN GELENEKSEL KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

14:26 - Gündem

ŞEHİTKAMİLLİ YÜZÜCÜLER, TÜRKİYE’NİN EN İYİLERİ ARASINDA

14:24 - Gündem