SANKO ÜNİVERSİTESİ’NDE ROMATOLOJİ SEMPOZYUMU DÜZENLENECEK

SANKO Üniversitesi ve Doğu Anadolu Romatoloji Derneği iş birliği ile 3. Romatoloji Sempozyumu düzenlenecek. SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğr. Üyesi Prof. Dr. Bünyamin Kısacık’ın başkanlık yapacağı sempozyuma Türkiye’de alanında seçkin romatoloji uzmanları konuşmacı olarak katılacak.

Sağlık - 2 yıl önce

SANKO ÜNİVERSİTESİ’NDE ROMATOLOJİ SEMPOZYUMU DÜZENLENECEK

 

SANKO Üniversitesi ve Doğu Anadolu Romatoloji Derneği iş birliği ile 3. Romatoloji Sempozyumu düzenlenecek.

SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğr. Üyesi Prof. Dr. Bünyamin Kısacık’ın başkanlık yapacağı sempozyuma Türkiye’de alanında seçkin romatoloji uzmanları konuşmacı olarak katılacak.

 

Gaziantep’in yanı sıra Şanlıurfa, Malatya, Kahramanmaraş, Diyarbakır’dan katılımın olacağı sempozyumda, “Artritlere Yaklaşım, Romatoid Artrit ve Ayırıcı Tanısı”, Bel Ağrısına Yaklaşım, Ayırıcı Tanılar, Spondiloartropatiler”, Romatolojide Karışan Hastalıklar”, “Sle- Skleroderma- Sjögren Sendromu Hangi Vakada Düşünülmeli, Ayırıcı Tanı ve İpuçları”, “Vaskülitler, Ayırıcı Tanıları Karışan Hastalıklar”, “Behçet Hastalığı- Ailesel Akdeniz Ateşi Tanı ve Ayırıcı Tanıları” konuları detaylı olarak tartışılacak.

 

Vakalar üzerinden yapılacak tartışma ile romatolojinin tüm konuları ele alınacak.

 

SANKO Romatoloji Sempozyumu, 18 Mayıs 2024 Cumartesi günü 09.00-17.00 saatleri arasında SANKO Üniversitesi Hastanesi Anadolu Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek.  Sempozyuma katılmak isteyenler bunyamin.kisacik@sanko.edu.tr e-posta adresine mail göndererek kayıt yaptırabilecek.

 

Haftanın Öne Çıkanları

GAZAPİZM YENİ ALBÜMÜ “DÖNMEK İÇİN EVE”Yİ DOSTLARI İLE ÖZEL BİR PARTİDE KUTLADI

2024-05-09 17:11 - Kültür Sanat

Adil Konukoğlu Spor Lisesi dünya şampiyonasına hazırlanıyor.

2024-05-11 13:22 - Spor

Nizip Belediyesi’nden ihtiyaç sahiplerine yemek yardımı

2024-05-11 14:44 - Gündem

BAŞKAN TAHMAZOĞLU, ANNELER GÜNÜ’NÜ KUTLADI

2024-05-11 14:45 - Özel Haber

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ DÜNYA HAREKETLİLİK GÜNÜ’NÜ KUTLADI

2024-05-11 14:51 - Gündem

BAŞKAN YILMAZ, SAĞLIKLI YAŞAMI TEŞVİK ETMEK İÇİN YÜRÜDÜ

2024-05-11 14:53 - Gündem

BAŞKAN YILMAZ, GELECEĞİN ŞOFÖRLERİYLE BULUŞTU

2024-05-11 14:56 - Gündem

AK PARTİ GAZİANTEPLİ KADINLAR GAZZELİ ANNELER İÇİN SESLENDİ

2024-05-11 14:59 - Gündem

YILMAZ: “HER ZAMAN SEVGİYLE HATIRLANMAYI HAK EDERLER”

2024-05-11 15:01 - Özel Haber

M. Naci Topçuoğlu dualarla anıldı

2024-05-11 15:04 - Gündem

İlgili Haberler

BOĞAZ AĞRISINA NE İYİ GELİR ?

13:01 - Sağlık

UZUN SÜRELİ TELEFON VE BİLGİSAYAR KULLANIMI POSTÜRAL BOZUKLUKLARI ARTIRIYOR

10:33 - Sağlık

HAMİLELİKTE INFLUENZA RİSKİNE DİKKAT!

13:36 - Sağlık

SAĞLIKLI KEMİKLER İÇİN BU MEYVELERİ TÜKETİN !

13:34 - Sağlık

Dinlenme mi, kaçış mı?

15:33 - Sağlık

Günün Manşetleri

BAŞKAN TAHMAZOĞLU KÂBE KOKULU GENÇLERLE BULUŞTU

13:07 - Gündem

YILMAZ:

13:04 - Gündem

BAŞKAN ŞAHİN

13:03 - Gündem

Gaziantep PTT’de müdürler

15:32 - Gündem

“GAZİANTEP HALK KÜLTÜRÜNDE ÇEYİZ GELENEĞİ”

09:43 - Gündem