BAŞAK TRAKTÖR’E ASIRLIK MARKA ÖDÜLÜ

BAŞAK Traktör, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 100 Yıllık İşletmeler – Türk İş Dünyası’nın Asırlık Çınarları Projesi kapsamında “Asırlık Marka” ödülüne layık görüldü.

Ekonomi - 5 ay önce

BAŞAK TRAKTÖR’EASIRLIK MARKA ÖDÜLÜ

BAŞAK Traktör, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 100 Yıllık İşletmeler –Türk İş Dünyası’nın Asırlık Çınarları Projesi kapsamında “Asırlık Marka”ödülüne layık görüldü.

GAZİANTEP - Gaziantep Sanayi Odası tarafından organize edilen ve Türkiye’nin enbüyük sanayi kuruluşlarının ödüllendirildiği 2023 Gaziantep’in Yıldızları ÖdülTöreni’nde BAŞAK Traktör ve MST Makina’ya 3 ödül verildi.Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in katıldığı ödül töreni bu yıl İkiz Dönüşüm(Yeşil Dönüşüm ve Dijital Dönüşüm) farkındalığı temasıyla düzenlendi.Törende bu yıl, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 100 Yıllık İşletmeler – Türkİş Dünyası’nın Asırlık Çınarları Projesi kapsamında “Asırlık Firma” kategorisinde özelödüller takdim edildi. Mazisi bir asrı aşan ve Türkiye’nin en köklü sanayi kuruluşlarıarasında yer alan BAŞAK Traktör Tarım Ziraat ve İş Makinaları A.Ş. adına ASKOHolding Kurumsal Sosyal Sorumluluk ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim KuruluÜyesi Elif Konukoğlu Kara ödülü GSO Onursal Başkanı ve ASKO Holding OnursalBaşkanı Abdulkadir Konukoğlu’nun elinden aldı. BAŞAK Traktör, 110 yıldır Türkçiftçisinin yanında olmayı ve ülkemizin tarımsal mekanizasyonunu sağlamak içinçaba gösteriyor. Tarımdaki verimliliğin artması için inovasyon ve teknoloji geliştirenBAŞAK Traktör, her geçen gün büyümeye devam ediyor.Törende, BAŞAK Traktör’e ayrıca Türkiye’nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşuarasında yer alması dolayı da ödül verildi. Ödülü, BAŞAK Traktör Tarım, Ziraat ve İşMakinaları A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Bayramoğlu aldı. GökhanBayramoğlu’na ödülü Kilis Valisi Tahir Şahin takdim etti.Gaziantep’in Yıldızları Ödül Töreni’nde Türkiye’nin En Büyük İkinci 500 SanayiKuruluşu arasında yer MST Consruction Equipment Yatırım A.Ş. adına ödülü ASKOHolding İcra Kurulu Kıdemli üyesi Özalp Kibar aldı. Özalp Kibar’a ödülü GaziantepMilletvekili Mehmet Mustafa Gürban takdim etti. İş makinaları sektöründe birbirindenfarklı modelleriyle ASKO Holding çatısı altında faaliyet gösteren MST Makina, 2003yılından bu yana; üstün teknolojik donanıma sahip ekskavatörler, kazıcı yükleyicilerve teleskobik forkliftler üretiyor.

Haftanın Öne Çıkanları

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ’NDE ZİRVE NOKTASI

2023-12-13 09:07 - Eğitim

180.017 GAZİ TORUNU ÖZEL UÇAKLA ŞEHİT TOPRAKLARINI ZİYARET ETTİ

2023-12-13 09:19 - Eğitim

SPOR ŞEHRİ GAZİANTEP İÇİN ENGEL YOK!

2023-12-13 09:42 - Spor

BAŞAK TRAKTÖR’E ASIRLIK MARKA ÖDÜLÜ

2023-12-13 09:47 - Ekonomi

İlgili Haberler

ÖMER YILMAZ

13:27 - Ekonomi

hracatımızı arttırmak ve yeni pazarlarda etkin olmak için çalışıyoruz

17:22 - Ekonomi

Halı Sektörü Türkiye ve Gaziantep’in Sanayide de Lokomotif Sektörüdür

09:24 - Ekonomi

Kalkınma Yolu Projesi, Güneydoğu’ya can suyu olacak!

10:07 - Ekonomi

BAŞKAN YILMAZ’DAN ÖNEMLİ UYARI

17:10 - Ekonomi

Günün Manşetleri

ÖMER YILMAZ

13:27 - Ekonomi

BAŞKAN YILMAZ: “TAKIMIN ÖLÜM KALIM MAÇINA HEPİNİZİ BEKLİYORUM”

13:26 - Gündem

Hokeyin Sultanları ve Kaplanları Avrupa Şampiyonasında Kasırga Gibi

13:21 - Spor

ŞAHİNBEY MİLLET KÜTÜPHANESİ HİZMETİNİZDE

13:18 - Eğitim

BAŞKAN ŞAHİN’DEN GFK’YA MORAL ZİYARETİ!

18:01 - Spor