KADINLAR HAYATA RENK KATTI

Şehitkamil Belediyesi Hanımlar Lokali’nde 8 ay süren 2024-2025 eğitim dönemi, yılsonu sergisi renkli bir final yaptı. Kursu başarıyla tamamlayan 50 kursiyerin yağlı boya tekniği ile hazırladığı 200 eser Hayata Renk Kat Resim Sergisi ile törenle görücüye çıktı. Şehitkamil Sanat Galerisi’nde düzenlenen sergiye Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, belediye meclis üyeleri, STK Temsilcileri ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Gündem - 9 ay önce

SANATSEVERLER, ŞEHİTKAMİL’DE BULUŞTU

YILMAZ: “KURSİYERLERİMİZİN ESERLERİ, BİZLERİ GURURLANDIRDI”

 

Şehitkamil Belediyesi Hanımlar Lokali’nde 8 aylık eğitim süresini başarıyla tamamlayan 50 kursiyerin eserlerinden oluşan Hayata Renk Kat Resim Sergisi sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

 

Şehitkamil Belediyesi Hanımlar Lokali’nde 8 ay süren 2024-2025 eğitim dönemi, yılsonu sergisi renkli bir final yaptı. Kursu başarıyla tamamlayan 50 kursiyerin yağlı boya tekniği ile hazırladığı 200 eser Hayata Renk Kat Resim Sergisi ile törenle görücüye çıktı. Şehitkamil Sanat Galerisi’nde düzenlenen sergiye Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, belediye meclis üyeleri, STK Temsilcileri ve çok sayıda sanatsever katıldı.

 

ELİMİZDEN NE GELİYORSA YAPMAYA HAZIRIZ

Başkan Yılmaz, açılışta yaptığı konuşmada birbirinden güzel eserler ortaya çıkaran tüm kursiyerlere teşekkür etti. Yılmaz, “Çok güzel eserler ortaya çıkarmışsınız. Şehitkamil Belediyesi bünyesinde başarılı çalışmalara imza atılmasını görmek bizleri gururlandırıyor. Bir belediyenin görevi sadece asfalt ve park, bahçeler yapmak değil. O ilçenin, o kentin genel kültür-sanat yaşamına da katkıda bulunmalıdır.  Bu gibi etkinlikler ilçemiz için çok önemli. Artması için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız” dedi.

 

Haftanın Öne Çıkanları

AİLE KURUMUNA ÖNEMLİ KATKI

2025-05-12 12:29 - Gündem

KADINLAR HAYATA RENK KATTI

2025-05-12 12:31 - Gündem

İlgili Haberler

BÜYÜKŞEHİR’DE ŞAMPİYONLUKLAR ARDI ARDINA GELİYOR

14:41 - Gündem

YILMAZ: “KADIN MUTLUYSA, ŞEHİR HUZURLUDUR”

11:13 - Gündem

YILMAZ’DAN GENÇLERE ANKARA GEZİSİ MÜJDESİ

16:25 - Gündem

Hasan Öztürkmen: Şubat ayında konkordato ilanları zirve yaptı

16:22 - Gündem

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR’E AVRUPA’DAN YÖNETİŞİM ÖDÜLÜ!

16:20 - Gündem

Günün Manşetleri

Gaziantep'te Sevgililer Günü'nde 62 Nikah

20:39 - Özel Haber

FAZLA KİLOLARIN 8 GİZLİ NEDENİ

17:44 - Sağlık

BÜYÜKŞEHİR’DE ŞAMPİYONLUKLAR ARDI ARDINA GELİYOR

14:41 - Gündem

YILMAZ: “KADIN MUTLUYSA, ŞEHİR HUZURLUDUR”

11:13 - Gündem

GAZİANTEP MİLLETVEKİLİ ERTUĞRUL KAYA'DAN BATTANİYELİ PROTESTO

16:27 - Siyaset