AİLE AKADEMİSİ’NDE EVLİLİK ÖNCESİ EĞİTİM BAŞLADI

“Adım Adım Evlilik Eğitimi” başlığıyla sunulan program, çiftlere sağlıklı ve güçlü bir evlilik için ihtiyaç duyabilecekleri temel bilgi ve becerileri kazandırmayı amaçlıyor.

Gündem - 7 ay önce

AİLE AKADEMİSİ’NDE EVLİLİK ÖNCESİ EĞİTİM BAŞLADI

 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Aile Akademisi’nde, 2025 “Aile Yılı” kapsamında yeni evlenen ve evliliğe hazırlanan çiftler için evlilik öncesi eğitimlere başladı.

 

“Adım Adım Evlilik Eğitimi” başlığıyla sunulan program, çiftlere sağlıklı ve güçlü bir evlilik için ihtiyaç duyabilecekleri temel bilgi ve becerileri kazandırmayı amaçlıyor.

 

Toplam üç hafta sürecek programla salı ve perşembe günleri gerçekleştirilecek eğitimlerde katılımcılara evlilikte roller, iletişim, kriz yönetimi, nezaket ve sabır gibi ilişki dinamiklerinin yanı sıra mahremiyet, ebeveynliğe hazırlık, bütçe yönetimi ve öfke kontrolü gibi konular hakkında bilgi verilecek.

 

EVLİLİĞİN YOL HARİTASI

 

Eğitimin son bölümündeki “Evliliğin Yol Haritası” ile katılımcılar, öğrendikleri tüm bilgileri bir araya getirerek evliliklerine sağlam bir temel oluşturma fırsatı bulacak. Eğitim sonunda katılımcılara katılım belgesi ve çeşitli hediyeler verilecek.

 

Eğitim sevgi ve anlayış temelli bir yuva kurmak isteyen çiftler için önemli bir rehber olacak. Eğitimden faydalanmak isteyen çiftler ise, Gaziantep Ailem Mobil Uygulaması (GAİLEM) uygulaması ve gaziantepailem.com internet sitesi üzerinden başvuru yapabilecek.

 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin 2025 Aile Yılı kapsamında yürüttüğü evlilik öncesi eğitim programına katılım, belediye tarafından sunulan evlilik desteklerinden faydalanabilmek için de bir ön koşul olarak başvurularda kayda alınıyor.

...
Haftanın Öne Çıkanları

SANAYİ MAHALLESİ PIRIL PIRIL OLDU

2025-06-25 14:24 - Gündem

BAŞKAN ŞAHİN,

2025-06-25 14:26 - Gündem

8 ÜLKENİN SPORCULARI KORTTA KIYASIYA MÜCADELE EDECEK

2025-06-25 14:28 - Spor

“Hayatla Ölüm Arasında”

2025-06-25 14:29 - Sağlık

ŞAHİNBEY’İN GURURU OLDULAR

2025-06-25 17:09 - Spor

SPORU HAYATIMIZIN BİR PARÇASI HALİNE GETİRMELİYİZ

2025-06-25 17:34 - Gündem

Sigara Bel Fıtığı Yapıyor!

2025-06-26 11:53 - Gündem

YAZ SICAKLARINDA GİZLİ TEHLİKE

2025-06-26 11:59 - Gündem

TÜRKİYE’DE BİR İLK OLAN MUHTAR CUP FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

2025-06-26 12:00 - Spor

Çocuğunuz çevresel uyaranlara yeteri kadar maruz kalıyor mu?

2025-06-26 12:02 - Sağlık

İlgili Haberler

ÇOCUKLAR, YARIYIL TATİLİNDE BİLİM DÜNYASINI KEŞFEDİYOR

15:32 - Gündem

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ’NİN YEM DESTEĞİ DEVAM EDİYOR

15:30 - Gündem

BÜYÜKŞEHİR’DEN YARIYIL TATİLİ ÇOCUK ŞENLİĞİ

15:28 - Gündem

KENTSEL DÖNÜŞÜMDE E-TEBLİGATA YANIT VERMEYENLER SATIŞ RİSKİ ALTINDA

15:26 - Gündem

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR ÖNCÜLÜĞÜNDE TURİZMİN YOL HAİRTASI BELİRLENDİ

15:22 - Gündem

Günün Manşetleri

YILMAZ: “ÇOCUKLARIMIZIN VE ÖĞRENCİLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

16:23 - Eğitim

ÇOCUKLAR, YARIYIL TATİLİNDE BİLİM DÜNYASINI KEŞFEDİYOR

15:32 - Gündem

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ’NİN YEM DESTEĞİ DEVAM EDİYOR

15:30 - Gündem

Sömestirde Ebeveynleri Bekleyen Dört Büyük Tuzak

15:29 - Eğitim

BÜYÜKŞEHİR’DEN YARIYIL TATİLİ ÇOCUK ŞENLİĞİ

15:28 - Gündem