Ana içeriğe geç

gaziantep haberleri,Haber, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri, Türkiye, Dünya, Politika, Politika, Ekonomi, Finans, Döviz, Borsa, Spor, Futbol, ​​siyaset, Sağlık, Kültür Sanat, Müzik, Sinema, Magazin, Moda, Bilim Teknoloji, Köşe Yazıları, Tatil, Hava Durumu, TV, Canlı Yayı,Gaziantepspor

Batman’da 16 kişilik ekip sahada

Batman Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, kentin yeşil dokusunu korumak ve sulama sistemlerinin daha verimli çalışmasını sağlamak amacıyla bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

SON DAKİKA
Batman’da 16 kişilik ekip sahada
1 / 2

Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in öngörüleri doğrultusunda yürütülen çalışmalar kapsamında, parklar ve orta refüjlerdeki sulama altyapıları tek tek kontrol ediliyor. Sulama sistemlerinde meydana gelen arızalara hızlı müdahale edilmesi amacıyla oluşturulan 16 kişilik uzman tesisat ekibi, iki ayrı grup halinde çalışmalarını yürütüyor.

PARK VE REFÜJLERDE BAKIM ÇALIŞMASI

Çalışmalar kapsamında Ahmet Kaya Bulvarı, Diyarbakır Caddesi, Kinê Em Parkı ve diğer yeşil alanlarda sulama hatları kontrol ediliyor. Arızalı vanalar değiştirilirken, ihtiyaç duyulan noktalarda tesisatların bakım ve onarımı gerçekleştiriliyor. Yenilenen sulama altyapısıyla birlikte su kayıplarının azaltılması, park ve refüjlerin daha verimli sulanması ve bitki örtüsünün sağlıklı şekilde korunması amaçlanıyor.

  

Kaynak: batmansonsoz.net

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle
Türkiye Gündemi