USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GAGİKAD KİLİS’ İN GÖNLÜNÜ FETH ETTİ

Kilis’in ilk çocuk dostu kafesi “MADAKİDS” kalabalık davetli katılımıyla açıldı. GAGİKAD ÜYESİ İş kadını Ezgi Aykanat Yalçın ve GAGİKAD gücüyle faaliyete geçirilen Madakids farklı ,kaliteli hizmet anlayışı ve deneyimli çalışanları ile Kilis halkına merhaba dedi. GAGİKAD İstanbul ve Amasya’dan sonra Kilis’e de işletme açarak daha çok büyüyeceğinin sinyalini verdi. Çocukları kapsayan ve aileler için keyifli bir buluşma noktası Madakıds cafe

GAGİKAD KİLİS’ İN GÖNLÜNÜ FETH ETTİ
21-04-2024 21:49
21-04-2024 21:50

GÜVENLİ VE EĞLENCELİ ORTAMLAR

 

Madakidscafe  sahibi Ezgi Aykanat Yalçın açılışta yaptığı konuşmasında ;” Değerli misafirlerimiz ben  bu coğrafyada doğdum ve Kilis’e yatırım yapmak ve geliştirmeyi vazife olarak görüyorum.  Bugün 6. işyerimizi açmanın gururunu yaşıyorum. Her zaman her yerde dile getirdiğim ve övgü kaynağım , rol modelim başkanım bugün buraya gelerek bizleri onurlandırdı. Beni yüreklendirerek her zaman daha iyiye koşmamı sağlayan Beril başkanıma hepinizin huzurunda teşekkür ediyorum. İkinci teşekkürümü de  aileme , eşime , anne ve babama, üçüncü. teşekkürümü ise ekibine iletiyorum.

 Bizler, sizin için en iyisini verebilmek adına  bu işletmeyi açıyoruz. Çocuk dostu bu cafe eğlenerek eğitimi savunan süperbaba eğitim modülünde ki  vizyonumuzu daha da pekiştirecek. Amacımız anne çocuk arasında ki doğal iletişimi kaliteli zamanı paylaşarak artırmak .Çocukları kapsayan ve aileler için keyifli bir buluşma noktası olacak olan Madakids’ in açılışını gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Bu özel günümüzde hepinizi aramızda görmek bizi son derece memnun ediyor. Hepinize sonsuz teşekkür ediyoruz “dedi.

 

GAGİKAD BAŞKANI LEYLEK KİLİS HALKINA ÖNEMLİ MESAJLAR VERDİ.

 

Madakids gibi önemli bir işletmenin açılışında bulunmaktan onur duyduklarını belirten GAGİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Beril Özlem Leylek,  GAGİKAD ’ın çalışkan  üyesi  Ezgi Aykanat Yalçın’a muhteşem karşılama için teşekkür ederken , gördüğü çoşkulu kalabalık karşısında büyülendiğini belirterek “ Kilis ne kadar güzelsin , ne kadar biziz , ne kadar yakınız, biz el ele iki şehiriz , iki bütünüz ,bir birimize harmanız,  birlikte el ele daha da güçlenmek için , iki şehri kadının sevgi eliyle , emosyonel zekasıyla yüceltmek hedefimiz. Bakınız üyemiz bugün 6. İş yerini açarken biz Türkiye’min güzel şehirlerine yayılıyoruz, ve GAGİKAD olarak 12. Yeni işletmemizin açılışını büyük bir gururla yapıyoruz.Her şehre vizyonumuzu hedeflerimizi taşıyacağız, GAGİKAD olarak kadının çalışkanlığını , yöneticiliğimizi , hızlı koordine olup çözüm üretici yönlerimizi tüm kadınlara aşılayacağız. Kurumsal hafızamızı yayacak kardeş derneklerimizi kuracağız.Evet yanlış duymadınız KİLİS GİRİŞİMCİ İŞ KADINLARI DERNEĞİNİ KURUYORUZ. Kilis kadınlarımızın gücüne inanıyoruz .Kilis de kadının bakış açısının şehrin üst akıl dizaynında önemli görevleri vardır ve  olmalıdır. Bizler kadınlarımızı teşvik edeceğiz , yol açacağız .”dedi

 

KİLİS SİYASİ VE BÜROKRASİ HAYATINA DAMGA VURAN KONUŞMA

 

  Başkan Leylek sözlerine  şöyle devam etti ;“Her zaman söylüyoruz ! Bu ülkenin yarısı kadın  ve  o zaman her şeyin de  yarısı kadının olmalıdır . Meclislerin , odaların , bürokrasinin siyasetin dizaynında bir şehirde kadın  bakış açısı eksikse başarıya koşmayı beklemek hayal olacaktır.

Sayın vekillerim , oda başkanlarım , siyasi partilerimizin kıymetli başkanları , çok kıymetli belediye başkanımızın eşleri , başkan yardımcılarımız; sizlerin kadın dostu şehirler yaratmakta öncü görevleriniz vardır. Sizlerden talebimiz açıkça budur . İşçi kısmında değil yönetici kısmında Kilis’de kadınlarımıza yer açın , destekleyin ki Kilis kazansın .%50 yi evde oturtamayız. Akıl ve matematik adına ülkemiz adına , Kilis adına kayıp olur . Birlikte kazanalım, el ele çalışalım, ortak akılla yönetelim. Biz liyakatsiz önceliği istemiyoruz . Ark üstünden bostanlık bağışlanmasına hiç razı değiliz. Hak ediyoruz . Burada sayın Kilis Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın  Mustafa Cerkanlı’da aramızda , hepinizin önünde talep ediyoruz söz istiyoruz. Tüm şehirden, bir sonraki seçimlerde listelerinizde meclise kadınların girmesini istiyoruz. Sadece iş hayatın de değil elbette kanun koyucu karar verici her  siyasi koltukta %50 yi yakalayan şehirler yeni dünya da öne çıkacaktır . Bayan veya hanım tanımını değil “KADIN” tanımını doğru buluyoruz . Bizler GAGİKAD olarak kadınlarımızın doğru gelişimi için,  iş hayatından , yönetime , siyasetten, yaşamın her yerinde eşit temsili için çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Bizler KİLİS’in bizleri bu kadar yakınen bildiği takip ettiğini, bugün ki sevgi kucaklaşmaları ile öğrendik .  GAGİKAD başarıları şehirlere rol model oluyor. Kadınları cesaretlendiriyor . Her birinize bu sıcak karşılama ve yüksek katılımınızdan dolayı sonsuz teşekkür ederim“dedi.

PROTOKOLDEN MADAKİDS’E ÖVGÜLER

Gelenlere teşekkürlerini ileten Ezgi Aykanat Yalçın , ve Gagikad başkanı Dr Beril Özlem Leylek sonrasında  kürsüye Kilis milletvekili Mustafa Demir, Kilis belediye başkan yardımcısı Atilla Yıldırım, belediye başkanın eşi Cemile Bilecen, Kilis Ticaret Odası Başkanı Mustafa Cerkanlı, Ak Parti il Başkanı Serhan Diyarbakırlı  konuşmalarını yapmak üzere geldiler . Ayrıca iş insanı Ömer Yabancı, Ziraat Odası başkanı İbrahim Kara, ve Kilis Basın Cemiyeti Başkanı Abdullah Alpdağ, iş insanlarından Mehmet Aykanat, Ali Karadayı, Yakup Öztürk, Mehmet Türk, önceki dönem il başkanı Murat Karataş, il genel meclis üyesi Mehmet Kara’da açılışa katılan önemli isimler arasında yer aldı.

 

  Oldukça çoşkulu ve yoğun ilgi ile  geçen açılışa kurulan dev sofrada hem  Kilis hem  Gaziantep’in birbirinden lezzetli yemekleri sunuldu.  Kilis Belediye Başkanının eşi ile samimi görüntüler veren Başkan Leylek’ in “kıymetli Cemile hanım iş birliği içinde Kilis kadınlarını güçlendireceğiz . Yanımızda görmekten büyük mutluluk içindeyiz “ dediği öğrenildi . Kurdele kesimi kalabalık bir birliktelik ile gerçekleşirken , GAGİKAD başkanı Leylek “Bizler çalışkanlığımıza , aklımıza her zaman dualarımızı katarak yol alırız dedi. Bu güzel iş yerimizi aklımıza kurduk dualarla açıyoruz . Allah hayırlı kazançlar nasip etsin.Rabbim alın terimizi sağlıkla  yememizi nasip etsin, BİSMİLLAHİRAHMANİRRAHİM , Hayırlı uğurlu olsun “ diyerek kurdeleyi kestiler .

   Kurdele sonrası bando eşliğinde marşlar söylenirken , MAKAKİDS sahibi Ezgi Aykanat Yalçın ve GAGİKAD başkanının karşılıklı oynaması KİLİS halkı tarafından sevgiyle alkışlandı .

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Beşiktaş3554+6
5Başakşehir FK3452+7
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3449-3
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13MKE Ankaragücü3539-3
14Samsunspor3439-7
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41