Ana içeriğe geç

gaziantep haberleri,Haber, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri, Türkiye, Dünya, Politika, Politika, Ekonomi, Finans, Döviz, Borsa, Spor, Futbol, ​​siyaset, Sağlık, Kültür Sanat, Müzik, Sinema, Magazin, Moda, Bilim Teknoloji, Köşe Yazıları, Tatil, Hava Durumu, TV, Canlı Yayı,Gaziantepspor

İŞLENMEYEN ARAZİ BIRAKMADI, TÜM ARAZİLERİ TARIMA KAZANDIRDI

ÖNCE ARAZİ YOLLARININ TAMAMI AÇILDI, ŞİMDİ DE MUCURLAMASI YAPILIYOR -YAKLAŞIK BİN 500 KİLOMETRE ARAZİ YOLU AÇILMIŞTI

İŞLENMEYEN ARAZİ BIRAKMADI, TÜM ARAZİLERİ TARIMA KAZANDIRDI

FADILOĞLU; İŞLENMEYEN ARAZİ BIRAKMADI, TÜM ARAZİLERİ TARIMA KAZANDIRDI

 

-ÖNCE ARAZİ YOLLARININ TAMAMI AÇILDI, ŞİMDİ DE MUCURLAMASI YAPILIYOR

-YAKLAŞIK BİN 500 KİLOMETRE ARAZİ YOLU AÇILMIŞTI

Daha önce 57 kırsal mahallede yaklaşık bin 500 kilometre arazi yolu açan Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, şimdi de açılan arazi yollarında mucurlama çalışması yürütüyor.

 

Görev süresi içerisinde çiftçilerin üretimini artıracak, işini kolaylaştıracak ve çevre yerleşim yerleriyle bağlantılarını sağlayacak yaklaşık bin 500 kilometre arazi yolu açan Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil’de işlenmeyen arazi bırakmadı, tüm arazileri tarıma kazandırdı.

 

Açılan arazi yolları sonrası Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu tarafından başlatılan mucurlama çalışması memnuniyetle karşılanıyor. Yürütülen çalışmalara ilişkin değerlendirmede bulunan Karakesek Mahalle Muhtarı İsrafil Erkaç, Başkan Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür etti.

 

ÇOK ZORLUKLAR ÇEKİYORDUK

Çalışmalar yapılmadan önceki yaşanan zorluklara işaret eden Karakesek Muhtarı Erkaç, şu açıklamayı yaptı:

 

“Öncelikle arazi yollarımızın açılmasında emeği geçen başta Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na ve ekibine yürekten teşekkür ediyorum. Eskiden arazilerimize hayvanlarımızla dahi zor ulaşıyorduk, çok zorluklar çekiyorduk. Şimdi ise araçlarımız, traktörlerimizle rahatlıkla ulaşabiliyoruz. Şu an itibariyle de arazi yollarımızda Şehitkamil Belediyemiz tarafından yeniden mucurlama çalışmaları başlatıldı. Bu konuda bir kez daha Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Allah, Başkanımızdan ve ekibinden razı olsun.”

 

 

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle
Türkiye Gündemi