Ana içeriğe geç

gaziantep haberleri,Haber, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri, Türkiye, Dünya, Politika, Politika, Ekonomi, Finans, Döviz, Borsa, Spor, Futbol, ​​siyaset, Sağlık, Kültür Sanat, Müzik, Sinema, Magazin, Moda, Bilim Teknoloji, Köşe Yazıları, Tatil, Hava Durumu, TV, Canlı Yayı,Gaziantepspor

Mardin Muhtarlar Federasyonu Başkanı Nas: “Herkes haddini bilsin!”

Mardin Muhtarlar Federasyonu Başkanı Mehmet Nas, sosyal medyada MHP adına yayılan muhtarlıkların kapatılacağı yönündeki paylaşımlara tepki göstererek, “Muhtarlık, devlet ile millet arasındaki gönül köprüsüdür” dedi.

SON DAKİKA
Mardin Muhtarlar Federasyonu Başkanı Nas: “Herkes haddini bilsin!”

Mardin Muhtarlar Federasyonu Başkanı Mehmet Nas, muhtarlıkların kapatılacağı yönünde sosyal medyada dolaşıma sokulan iddialara ilişkin yazılı açıklama yaptı. Nas, sahte hesaplar üzerinden yayıldığını belirttiği paylaşımların muhtarlar arasında rahatsızlığa neden olduğunu ifade etti.

MHP MYK Üyesi ve Balıkesir Milletvekili Ekrem Gökay Yüksel’in konuya ilişkin açıklamasını kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi açısından önemli bulduklarını kaydeden Nas, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da muhtarlık kurumunun önemini ve muhtarlara verdiği değeri birçok kez dile getirdiğini hatırlattı.

Muhtarların vatandaşların sorunlarıyla yakından ilgilendiğini vurgulayan Nas, “Muhtarlarımız; vatandaşın derdiyle dertlenen, gece gündüz hizmet eden, çoğu zaman maaşlarının katbekat fazlasını kendi cebinden karşılayarak milletinin yanında duran insanlardır” ifadelerini kullandı.

Sosyal medya üzerinden muhtarları yıpratmaya yönelik paylaşımlara tepki gösteren Nas, açıklamasını şöyle tamamladı:

“Muhtarlık, devlet ile millet arasındaki gönül köprüsüdür. Bu emeği ve halkın iradesini kimse küçümsemesin. Muhtarlarımız halkına, milletine ve devletine hizmet etmeye dün olduğu gibi bugün de devam edecektir.”

Kaynak: mardinsoz.com

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle