KARATAŞ KÜLTÜR MERKEZİ’NDE YKS VE LGS ADAYLARINA ÜCRETSİZ DERSHANE DESTEĞİ
Şahinbey Belediyesi, eğitime verdiği önemi Karataş Kültür Merkezi’nde yürütülen ücretsiz YKS ve LGS hazırlık kurslarıyla bir kez daha ortaya koyuyor. Özel dershane statüsünde verilen eğitimler sayesinde öğrenciler, sınav sürecine akademik ve psikolojik olarak güçlü bir şekilde hazırlanıyor.
Karataş Kültür Merkezi’nde alanında uzman öğretmenler tarafından verilen eğitimlerde öğrenciler; Matematik, Türkçe, Fen Bilimleri, Sosyal Bilgiler ve branş derslerinde kendilerini eksik hissettikleri konuları birebir ya da sınıf ortamında pekiştirme imkânı buluyor. Eğitimler tamamen ücretsiz olarak sunulurken, dershane düzeninde planlanan programlarla öğrencilerin sınav disiplini kazanması da hedefleniyor.
HER ÖĞRENCİYE UYGUN EĞİTİM SÜRECİ
Merkezde uygulanan sistem sayesinde öğrencilerin seviyeleri düzenli deneme sınavlarıyla ölçülüyor, sonuçlara göre eksik konular tespit edilerek bireysel çalışma programları oluşturuluyor. Böylece her öğrenci kendi ihtiyacına uygun bir eğitim sürecinden geçiyor.
EĞİTİM DESTEKLERİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, eğitimin her alanında gençlerin yanında olduklarını belirterek, “Geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızın YKS ve LGS gibi önemli sınavlara en iyi şekilde hazırlanmaları için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Ailelerimizin maddi yükünü hafifleten, öğrencilerimizin başarısını artıran bu eğitim desteklerini artırarak sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.
Öğrenciler ve veliler ise Karataş Kültür Merkezi’nde verilen ücretsiz eğitimlerin hem akademik başarıyı yükselttiğini hem de sınav kaygısını azalttığını belirterek Şahinbey Belediyesi’ne teşekkür etti.
Şahinbey Belediyesi, eğitim yatırımları ve öğrenci odaklı projeleriyle ilçede fırsat eşitliğini güçlendirmeye ve gençleri geleceğe hazırlamaya devam ediyor.
