Mardin İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari suçluların yakalanması ve il genelinde huzur ve güven ortamının sağlanması için çalışmalarını sürdürüyor.
İl Genelinde yapılana arama ve taramlarda; toplam 48 şahıs yakalandı. Bunlardan 18\'i, Emniyetteki işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine konulduğu belirtildi.
Emniyet Müdürlüğü yetkililerinden edinilen bilgiye göre,yakalanan şahıslar arasında \"nitelikli yağma\" suçundan \"21 yıl 5 ay 29 gün\" ve \"17 yıl 10 ay\", \"rızası olmaksızın kişiden organ almak\" suçundan \"10 yıl\", “nitelikli cinsel istismar” suçundan \"5 yıl 10 ay\" hapis cezası alan 4 şahıs da bulunuyor.
Emniyet Müdürlüğü yetkilileri \"Suçun ve suçlunun sokaklarımızda hüküm sürmemesi için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.\" dedi
Kaynak: mardinsoz.com
HABER KAYNAĞI :









Yorum yaz
Yorumları göster0 yorum
Yorumu bildir