Ana içeriğe geç

gaziantep haberleri,Haber, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri, Türkiye, Dünya, Politika, Politika, Ekonomi, Finans, Döviz, Borsa, Spor, Futbol, ​​siyaset, Sağlık, Kültür Sanat, Müzik, Sinema, Magazin, Moda, Bilim Teknoloji, Köşe Yazıları, Tatil, Hava Durumu, TV, Canlı Yayı,Gaziantepspor

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ’NDEN

Şehitkamil Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) giren öğrenci ve ailelerin heyecanına bu yıl da ortak oldu. Sınavın yapıldığı bölgelerde sessizlik sağlayan belediye ekipleri, öğrenci ve ailelerine su ikramında bulundu.

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ’NDEN

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ’NDEN SINAVA GİREN ÖĞRENCİLERE DESTEK

BELEDİYE EKİPLERİNDEN, OKUL ÇEVRESİNDE GÜRÜLTÜ DENETİMİ

 

Şehitkamil Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) giren öğrenci ve ailelerin heyecanına bu yıl da ortak oldu. Sınavın yapıldığı bölgelerde sessizlik sağlayan belediye ekipleri, öğrenci ve ailelerine su ikramında bulundu.

 

Şehitkamil Belediyesi ekipleri, 21-22 Haziran 2025 tarihlerinde gerçekleştirilen Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) kapsamında sınavın yapıldığı okul önlerinde stant kurarak, sınava giren öğrenciler ve onların heyecanla bekleyen ailelerine su ikram etti.  Sınav sabahı okul önlerinde hazır bulunan ekipler, okul çevresinde de gürültü denetimi gerçekleştirdi. İnşaatları inceleyen ekipler, seyyar satıcılara da izin vermedi.

 

ÖĞRENCİLERİMİZİN YANINDAYIZ

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz bu yıl da üniversite sınavını sorunsuz geçirdiklerini söyledi. İlçe genelinde sınavın yapıldığı okul önlerinde sıkı denetim yaptıklarını anlatan Yılmaz, “Çok şükür günler öncesinden yaptığımız çağrılara vatandaşlarımız da kulak verdi. İnşaatlarda çalışmalar durduruldu.  Belediyemiz de faaliyetlerine sınav süresi boyunca ara verdi. Yine okul önlerinde öğrenci ve velilerimize de su ikramında bulunduk. İnşallah öğrencilerimiz beklediği gibi bir sınav geçirmiştir. Bizler tüm imkanlarımızla sınav sonrasında da öğrencilerimizin yanında olacağız. Şimdiden sonuçların hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle
Türkiye Gündemi