Ana içeriğe geç

gaziantep haberleri,Haber, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri, Türkiye, Dünya, Politika, Politika, Ekonomi, Finans, Döviz, Borsa, Spor, Futbol, ​​siyaset, Sağlık, Kültür Sanat, Müzik, Sinema, Magazin, Moda, Bilim Teknoloji, Köşe Yazıları, Tatil, Hava Durumu, TV, Canlı Yayı,Gaziantepspor

Yağmur sonrası oluşan çukurlar sürücülerin tepkisini çekiyor

Siirt kent merkezinde yağışların ardından yollarda oluşan çukurlar, sürücülerin tepkisine neden oluyor.

SON DAKİKA
Yağmur sonrası oluşan çukurlar sürücülerin tepkisini çekiyor

Siirt kent merkezinde yağışların ardından yollarda oluşan çukurlar, sürücülerin tepkisine neden oluyor.

Özellikle A. Gaffar Okan Caddesi Ticaret ve Sanayi Odası karşısında otopark olarak kullanılan alanda oluşan büyük çukur, görenleri hayrete düşürüyor.

Ortaya çıkan manzaranın 21. yüzyıl Siirt’ine yakışmadığını belirten sürücüler, yetkililere seslenerek, “Bu çukurları doldurmak çok mu zor? Yetkililer bu sorunları görmüyor mu?” diyerek tepkilerini dile getirdi.

Kent merkezinin birçok noktasında benzer sorunların yaşandığını ifade eden vatandaşlar, yolların ve otopark alanlarının bir an önce onarılmasını istedi.

Oluşan çukurların araçlarda hasara yol açabileceğine dikkat çeken sürücüler, belediyeden kalıcı çözüm beklediklerini belirtti.

 

Kaynak: siirttesonsoz.com

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle
Türkiye Gündemi